tiistai 28. elokuuta 2012

Por fin !

Oon nyt tosi ilonen ja kiitollinen!

Vihdoinkin sain tiedot mun tulevasta perheestä! Ja voi että kun kaikki kuulostaa hyvältä. Perheen äiti ja isä on molemmat opettajia. Äiti on vieläpä englannin opettaja, joten pahoissa paikoissa pystyn turvautumaan englantiin ja se on suuri plussa. Perhe on myös asunu USA:ssa 3 vuotta joten uskon, että lapsetkin osaa ainakin jonkun verran englantia. Niillä on ilmeisesti monta tietokonetta, joten taidan jättää ottamatta mukaan omaa ettei ainakaan tuu roikuttua koneella liikaa!


 Lapsia on kolme: 14 ja 12 vuotiaat pojat ja 3 viikkoa vanha tyttö ♥ IHANAA pääsen hoitamaan vauvaa :) Toisaalta olis ollu kivaa jos olis ollu vähän vanhempiakin lapsia, mutta näinkin käy hyvin..varsinkin kun muittenkin tulevat sisarukset on samoja ikiä.  Poikien elämä kuulostaa aika vilkkaalta kun molemmat harrastaa urheilua ja soittaa rumpuja. Toinen niistä kuuntelee räppiä ja toinen tekee ja kattoo videoita. Oon aina toivonu pikkusisaruksia ja nyt niitä tulee 3kk ajaks kolmin kappalein! Saa nähä miten selvitään..en usko että kotona tulee tylsää tai hiljasta ainakaan olemaan.



Perhe asuu keskustassa aika isossa kerrostaloasunnossa ja kouluun on kävellen 20min matka. Saan oman huoneen joka on poikien huonetta vastapäätä. Perhe tykkää kävelyistä puistossa ja rakastaa vuoristoja. Arkipäivät kuluu pääasiassa musiikin ja urheilun parissa. Viikonloppusin perhe valvoo myöhään katellen elokuvia ja pelaten pelejä. Usein viikonloppusin perhe (eli Espanjassa isovanhemmat yms.) kokoontuu niille syömään. Ne syö iltaruuan 9 aikaan joten totuttelua vaaditaan tässäkin.



Perheeseen kuuluu myös koira Samo, joka on puoliks Samojedi ja toista puolta kukaan ei taija tietää..


En malta oottaa uutta väliaikasta perhettä, joka odottaa mua innolla ja toivoo että tunnen siellä olevani osa perhettä. Tätä kannatti oottaa ja uskon että tullaan loistavasti toimeen! Tänään koin kivan yllärin ja huomasin sähköpostissa viestin perheen äidiltä, jossa oli mukana kuvia mm. koko perheestä, vauvasta ja koirasta (kaks viimesintä maailman söpöimpiä♥). En kuitenkaan viittiny laittaa niitä tänne blogiin ilman lupaa, mutta noi kuvat tuo teille vähän mielikuvaa siitä mitä on tulossa. Perhe on hyvin varautunu mun tuloon ja oottaa mua innolla. Kaikki vaikuttaa hyvältä ja ollaan Soffan kanssa jo kateltu GoogleMapsista meidän taloja ja mittailtu matkaa toistemme taloihi! Nyt eiku vaa vastaamaan sähköpostiin..  
                                                
                                                                  ¡Cebao!

                                                                  
♥ Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti