maanantai 17. syyskuuta 2012

Estamos viajando

 Ollaan nyt kentällä ja saatiin äsken tietää et lento on tunnin myöhässä. Muuten kaikki hyvin!



 Aamulla lähettii koululta hienon seremonian saattelemina. tippa tuli linssiin mut kyl se taas tästä! Bussi starttas kasilta ja Helsingissä oltiin ehkä 11 maissa. Siellä päivä kului kiertelemällä ja tutustuttiin vähän hauskoihin espanjalaisiin:) näytettiin myös vähän Helsinkiä niille.


 Espanjaan lähtijätxD oli tuulista

 Pari tuntii Helsingissä meni nopeesti, käytii tuomikirkolla, torilla, foorumissa... ja viimeset ehtoolliset vedettii nassuun Hesessä.


 Nyt ollaan oltu täällä kentällä jo tovi... Tässä ootellaan et päästäis ilmaan ja sinne Espanjaan viimein:) koneessa se sit varmaa kolahtaa et ihan heti ei takas tulla.... nyt on ollu nii helppoo ku ollaan oltu kaikki neljä suomalaista tyttöö yhessä, mut mitäs sitte ku yöllä erotaan ja lähetään perheisiin... Huomenna ei ehkä nähä olleenkaan, koska kaikki ei mee vielä kouluun.


 Nää espanjalaiset vaikuttaa ainaki mukavilta ja oon selittäny kaikkee vaikka en mitään osaakkaa ja keskellä juttua tajuu et ei osaakkaa sanoo mitä haluu, mut onneks ne on ymmärtänyxD ja aina voi kysyy jos ei osaa sanoo mitää..

 nyt tsekidaut seuraaviin kuulumisiin! varmaan Espanjassa ollaan sillon, toivon mukaan...

                                                               ♥ Nalle & Soffa

perra y osa de peluche

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti