sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Eres una camba

Tepitee



                                                  Puolessavalissa mennaan! HUI


6 viikkoa menny nyt ja toiset edessä päin. Taas yks viikonloppu meni rennoissa merkeissä. Nyt ollaan molemmat Soffan sohvalla koska Nalle kutsuttiin tänne syömään ja vietetään leppoisaa sunnuntai päivää. Ruoka ei ollut siitä perinteisemmästä päästä. Ei siitä sen enempää. Ennen saapumista tänne vierailtiin museossa ja terassilla, josta näky koko Zaragoza.


uus lemppari keke. valkosuklaalla päällystetty oreo. q guay



Soffa vietti perjantaipäivän kamunsa Anan luona, jonne se kutsuttiin syömään.
Perjantaina illalla sitten lähettiin tosi espanjatyyliseen tapaan ulos baareihin syömään illallista ja ottamaan muutamat oluet uusien koulukamujen kanssa. Oli tosi hauska ilta ja seura oikein hupaisaa. Tällä porukalla voisi lähteä useemminkin ja suunnitelmissa on lähteä joku kerta juhlimaan:)


Tässä Nalle ja uudet ihanat kengät sovituksessa. Lähti puoleenhintaan!




Soffa tyyty vaatteitten osalta vaan katseluun hetkellisen rahapulan takia mutta rahat riitti just ja just Nallen avustuksella maailman söpöimpiin nenäliinoihin. Nyt on onneks Soffakin rahoissaan kun äiti palasi ulkomailta. Tuhlaajatyttö pääsee taas vauhtiin. Nalle yrittää taas hieman hillitä shoppailua.


Lauantaina lähti Nallen mukaan ensin tuommoinen farkkutakki Pull&Bearista ja myöhemmin Puerto Veneciasta talvikengät! Ja meidän molempien mukaan eksyi myös parit ihanat luomivärit seuraavia partyja odottamaan.



Lauantaina Soffa oli Nallella syömässä ja sillon oli itseasiassa aika tavallista ja hyvää ruokaa. Sen jälkeen lähettiin kaupunkiin, mutta kylmä tuuli pääsi yllättämään joten päätettiin suunnata Petran ja Roosan seuraksi Puerto Veneiaan taas kerran. Siellä menikin loppuilta muutaman tuhannen ihmisen kanssa ja palattiin niin myöhään ettei busseja enää tullu. Siis tosiaan eka ootettiin yli puoltuntia kunnes se huomattiin.No mehän otettiin taksi ja suunnattiin La Pazin kautta keskustaan ja koteihin.


Soffa fiksuna tyttönä lähti balleriinoilla matkaan. Huomasi sitten ettei ollu iha oikea valinta tähän päivään. Onneksi apua saatiin muovipussilta jossa Soffa vihtyikin sitten loppu illan mainiosti.


Espanjalaisten tyylinäyte jumppapussien kanssa. Perus ilmiö täällä.


Viime viikko ...  meni ihan normaaleissa merkeissä, meillä alko espanjan tunnit tiistaina ja rupee olee tästä eteenpäin joka tiistai. Soffa alotti myös uuden harrastuksen ostamalla 10 kerran kortin liikuntakeskuksee ja kahesti on nyt siellä ehtiny käydä, body pumpissa ja body jamissa ja hyvä paikkahan tuo. Muuten on nyt ruvennut olemaan enemmän kouluhommia ja erilaisia töitä tässä työn alla, kuten esitelmä Suomesta englanniks ja samoin maantiedon koe ensi viikolla Espanjan alueista. jeppis jepulis.


Ruvetaanki tästä hommiin! buenas

http://www.youtube.com/watch?v=a5Hp4K0PwRQ

kuunnelkaas tää uuden viikon ja huomisen maanantain kunniaks. Leipää ja voita.

     Nalle ja Soffa

Ikävöimmekö kotimaata?
Nalle: en
Soffa: kyllä

2 kommenttia:

  1. yllätys ettei pullukalla oo ikävä X(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. x)Mita sita turhia ikavoimaan!Valilla kylla kamujen luokse kaipailen minakin tietty..

      Poista