sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mi niña bonita


Torstai oli taalla pain vapaapaiva koulusta. Soffan perhe paatti ottaa akkilahdon kotikylan siimekseen vuorten keskelle eristyksiin muusta maailmasta. Ei ollu odotukset kovin huikeat, mutta loppujen lopuks reissu osottautu mainioks ja kyla oli tosi sopo, oli hauskaa paasta oikeaan espanjalaiseen kylaan.
 Paasin meksiko fiestaan, jonne koko kyla oli kokoontunut ryyppaamaan. Juoma virtas ja laulu raikas ja juttukaveria riitti...   ihan ei ollu ikaista seuraa, mut huvittavia ihmisia.


abuelo ja Ines tulossa pelloilta


 Torstaina vierailtiin isossa kenkakaupassa ja yks pari lahti mukaan, ja siita jatkettiin leipomoon, jonka aiti tyhjens lahes kokonaan. Sitten viela linnaa kattelee ja hautausmaalle. Ennen lahtoa syotiin viela mummon kokkaama ruokaa, ja oli ehka parasta mita taalla oon syony!



näin ne muffinssit syntyy





 Pitaa paasta tonne toisenki kerra, koska kylassa on munkin muumio jonka haluun ehottomast viela naha!




hautani mun



Nalle vietti vapaapaivaa kappas keppanaa Puerto Veneciassa, Parque Grandessa ja keskustassa kierrellen Petran seurassa, Oli kuulemma ollu tosi hauskaa ja syvallisia puhuttu oikee olan takaa :D seka nautiskeltu Muerde de la Pastassa.


Perjantaina oli taas paluu arkeen yhen paivan ajaks, joka tuntu koulussa pitemmalta ku koskaa suomessa. Koulupaivan jalkeen perjantai lahti kuitenkin nousuun, koska suunnattiin kolmestaan Petralle hiusvarit kainalossa. Nalle ja Petra varsinki on jo pitkää halunnu räväyttää ja minä lähdin leikkiin mukaan... Jäi kyl vaa tällä kertaa yrityksen tasolle koska eroa tuskin huomaaxd


matkaevästä. perus näky täällä, petra ja donat



uudet shorat ja kengät



uus paita!

muna tuli mukana


arvatkaa lopputuloksien perusteella mikä oli kenenkin väri.. lopputulos näkyy mm ekassa kuvassaxd


hommissa.


 pääs vähä turkki kasvamaan.



ennen. ennen ja jälkeen kuvilla ei ole eroa nii nyt ei tuu jälkeen kuvia.


meijän perjantai ..



Nallea jännittää mut turhaan... xd


foliot pääs ja facebook




Ketään ei varmaa yllätä et ilta päätty tänne.

suomea näkyvissä!

Lauantaina uni maistu, toisille kyl vaha enemma ku toisille... molemmat nukuttii kuitenki nii pitkalle ku unta riitti. Soffa vietti laatuaikaa koneen ja espanjan tehtavien kanssa ja kavi reippaasti lenkillakin. Nallen herattya selvis etta tanaan heilla  KATY!  Tuumatiin que suerte, paras paiva taalla Espanjan maalla selvasti tulossa. Nyt ollaan taalla vaan me kaks, kuunnellaan hyvaa musiikkia ja leikataan farkkutakkeja. Ja katotaan mihin taa ilta vie.


mut mihin se ilta sit johtikaa.....


sydän pomppas kurkkuun

 Nalle ja Soffa




8 kommenttia:

  1. nalle ihana sakki kangaskassi xD <3 ja siffalla tai pompata kaikenlaista sinne kurkkuun XD ......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Nalle muodissa mukana xD Siffalla pomppasi kaikenlaista mutta tuli melkein samantien samaa reittiä takaisin xD t.nalle

      Poista
  2. teillä on koko aika vapaapäiviä koulusta!! :DDD

    VastaaPoista
  3. No ei ees :D ollaan vaan osallistuttu mielenosotuksiin yms x) ja enää ei kyllä varmaan tuu lisää..

    VastaaPoista
  4. hei nyt on onnistuneita kuvia tytöt ;)

    VastaaPoista
  5. Hei!
    Mukavannäköisiä kurpitsoja olette kaiverrelleet... Aiemmin blogianne seuranneena olen iloinen, että olette ilmeisesti poistaneet blogista päivitykset, joissa oma roolinsa oli alkoholin kanssa läträilyllä. Minun pitikin vinkata teille tytöt, että muistakaa netiketti ja se, että netissä oleva materiaali on julkista, ja saattaa päätyä yllättävienkin tahojen luettavaksi/katseltavaksi :-) Jokainen teistä ja vanhemmistanne on myös sitoutunut noudattamaan paitsi Euroopan komission ehtoja, koulun järjestyssääntöjä ja kohdemaan alaikäisiä koskevia lakeja, myös siihen, että sääntöjen rikkomisesta seuraa vaihdon keskeytyminen ja paluu kotimaahan täysin omien vanhempien kustannuksella.
    Tämän viestin tarkoitus ei ole pahoittaa teidän mieltänne, vaan toimia lempeänä muistutuksena teille ;-) Mukavaa ja antoisaa loppuaikaa teille tytöt, olkaa reippaita ja tarttukaa uusiin tilaisuuksiin rohkeasti - mutta järjellä!

    VastaaPoista
  6. Heipähei sinullekkin anonyymi :) tottahan se on, että tämäkin blogi on julkinen ja kaikki on nähtävillä. Kiitos muistutuksesta ja olemme kyllä jo läksymme oppineet. Kuitenkin haluan painottaa ettei nämä blogikirjotukset kerro koko tarinaa kaikista jutuista ja olemme tietoisia mihin olemme sitoutuneet. Kaikesta huolimatta ollaan kyllä hoidettu täällä asiat hyvin ja mitään syytä vaihdon keskeyttämiseen ei ole ollut eikä tule olemaankaan. Jos kuitenkin nyt lisää tällaisia muistutuksia haluatte antaa niin tulevaisuudessa otamme vastaan vain omalla nimellä varustettuja kommentteja tai ihan toista kautta tulevia yhteydenottoja. Jokatapauksessa kiitos vinkeistä ja me hoidetaan kyllä loppuaika järkevästi ja muistamme myös noudattaa netikettiä.

    VastaaPoista