tiistai 2. lokakuuta 2012

Fin de semana pasado con cripe

 




Buenas tardes. Tas ma Nalle kirjottelen viikonlopusta kera flunssan :( Viime viikolla saa ei oo ollu hirveen lammin ja sato. En tiia johtuko siita vai mista mutta jostain hommasin itelleni flunssan juuri sopivasti viikonlopulle. Onhan siita aikaakin kun viimeks oon ollu kipeena ja nyt taa ihan tosissaan pitaa mut huonovointisena. Kohta tulee kaks viikkoo tayteen ja arki on kayny taalla jo melko tutuks. Taalla meijan arki ei kuitenkaan oo yhtaan tylsaa ja tuntuu etta kokoaja ois hirveena tekemista ja uusia asioita oppii ja nakee hirveesti. Tuntuu etta ollaan oltu taalla jo tosi pitkaan..tan hetken fiilis: voisin vaikka jaada tanne! Ikavaa ei juurikaan havaittavissa (ruisleipa on se suurin ikavan kohde) ja tieto siita etta 4 hyvaa kamua tulee tanne kahen viikon paasta polttelee takaraivossa ja sita ei oikeen ihan viela sisaista. Vaikka nyt viela ei hirvee ikava kavereita oo niin veikkaan etta sit ku kamut lahtee taalta niin tulee se pahin paikka kun joutuu taas hyvastelemaan viela pidemmaks aikaa.


                           Ma ja Luise, joka belgialainen taalla kans vaihossa oleva meijan uus kamu:)

Tosiaan Soffa vaihto luokkaa ja oon nyt yksin luokassa. Vaihoin itekkin paria ainetta ja talla hetkella maantieto on mun lemppari, koska opettaja on nii  hauska:) Koulussa mun luokkakamut puhuu mulle jo vahan enemman ja tunneilla pikkuhiljaa alkaa ymmartamaan jotain. Kotona kaikki menee oikein mainiosti ja espanjaa lisataan paiva paivalta. Hassua muuten etta espanjalaiset pesee hampaat 3 kertaa paivassa aina heti ruuan jalkeen ja voi sita ihmetysta kun sanoin aitille etta pesen kahesti ja aamulla ennen aamupalaa :D


Perjantai: Aamulla kouluun, koulusta kotiin, ruoka, siesta eli nukun paikkarit, piitka keskustelu vanhempien kanssa kotiintuloajoista ja turvallisista paikoista ja vaaroista mita pitaa huomioida ja sit suunnattiin Soffankaa ulos :D Syotiin illallista ulkona ja bongattiinkin loistopaikka: Japanilainen buffetravintola Sakura! Sen jalkiruokapoyta houkutteli meidat sisaan ja ruokaa oli tarjolla sushista ranskiksiin ja nugeteihin seka ties mihin merenelaviin.
















                                                                                                                                                      Lauantai: Nukuin pitkaan ja aamupalaks oli pannukakkuja kermavaahon ja suklaakastikkeen
kanssa :P Taalla on outoo kun kaikki syo aamupalaks vaan makeeta ja saan taas ihmettelya aikaan kun syonkin vaan pelkkaa paahtoleipaa margariinilla. Aamupalan jalkeen olo oli huono ja menin takasin nukkumaan. Illalla herasinkin sitte johonki ihme meluun ja huomasin etta meilla oli talo taynna vieraita. Se ei tosin oo taalla mitaan uutta silla espanjalaiset kylailee toistensa luona tosi usein. Illassa riitti kylla tapahtumia kun kylassa oli mm. kaks 3-4 vuotiasta lasta joista toinen oli rehellisesti sanottuna yks hirveimmista lapsista keta oon ikina tavannu siis kaytokseltaan. Mulle se kylla hymyili :) Kylla lenteli lelut ja kaikkeen maholliseen pahantekoon oli pyrkimys ja vanhemmat tietysti kokoajan yritti pysyy kannoilla. Kun talo tyhjeni vieraista niin alettiin aitin ja veljen kaa kattoo leffaa ja sen jalkeen paatin lahtee nukkumaan, mutta niinkun monina muinakin iltoina jamahin kannykalla
facebookkiin tunniks tai pariks.



 Tassa tunnelmia viimeviikolta! Autoin tyontamaa rattaita kun oltiin matkalla leipomoon, joka muuten oli oikein kiva paikka :) ps. Perheen vauva on aivan ihana!



Sunnuntai: Nukuin taas aika pitkaan ja aamupaivan tein laksyja. Ruoan ja siestan jalkeen lahin kaupungille Sofian ja Petran kanssa ja vietettiin siella hauska ilta jutellessa ja Kaikkiyhdellaeurolla- ravintolassa (joka on muuten huijausta kun siihen lisataan viela vero nii kaikki maksaa 1,10e). Ruuan suhteen oon loytany taalta kaks uutta rakkautta: El Rincon, joka on taalla melkein joka kadunkulmassa oleva vahanniinku herkkukauppa ja Smooy, joka on aivan taivaallisen ihana jatskipaikka!
                                 
                                                      Ihana Soffa ja Smooy!

Taa viikonloppu meni rauhallisissa merkeissa flunssan kanssa mutta kuhan tasta tervehdytaan niin suunnitelmissa on katsastaa Soffan kaa seuraavana viikonloppuna hieman  Zaragozan yoelamaa:) Kirjotin tankin jo sunnuntaina mutta en millaa ehtiny julkasta tata sillon. Nyt on tiistai ja joudun lahtemaan tanaan koulusta aikasemmi ku oli nii huono olo...just herasin tossa 7h paikkareilta. Voisin joskus teha vaikka postauksen espanjalaisten tai ainaki meija perhee oudoista tavoista, silla niita kylla riittaa x) Palaillaan taas ens kerran toivottavasti terveemmissa merkeissa! Adios :)


                                               Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti