sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vamos a la playa!

Lauantaina pakatitin auto täyteen ja lähettiin ajamaan kohti rantaa ja Sitgesiä, joka on kuuluisa homokohde Barcelonan lähettyvillä. Nalle haettiin mukaan ja oltiin valmiita lähtöön.
 Matka kesti noin 3 tuntia, joka nukuttiin enemmän ja vähemmän kokonaan. Yhen kerran pysähyttiin huoltsikalla. Sitgesiin saavuttaessa huomattiin, että koko paikka oli ihan täynnä! Ei meinannu autolle löytyy paikkaa.. Lopulta se löyty ja eikun rannalle! 




 Ah oli täydellistä! Meressä uimine on vaan nii parasta! oltii molemmat ihan innoisaa, hypittii aaltoihin ja mentii niitten mukana... vesi oli tosi lämmintä!


Minne vain katto Sitgesissä näit homoparinxD ja tää on totta!! Eikä jääny paljon arvailujen varaan, oli kyl nii nähtävissä.... haha:D Kaikki Sitgesiin vaa, saa ainaki olla mitä haluaa ihan vapaasti



Mä vaan rakastan noita palmuja!


Kiipeiltiin tonne



Mun siskot <3


 Tää näkymä!



Toi kaupunki oli kaikenlisäks tosi kaunis ja paljon turisteja. Bongattiin ehkä suomalaisia! Käytiin syömässä espanjalaisessa ravintolassa, ja molemmat otettiin menu, eli ei tiietty paljoo mitää mitä sieltä tulee, mut ei muute ollu pahaa!






 Illalla se hulluus sitte alko. Ei yhtää osattu arvata, mitä tuleman piti, kun ihmiset alko suojata niitten kauppojen ikkunoita pahvilla ja muovilla. Saatiin tietää, että joku perinnejuhla tulossa, joka järjestetään joka vuosi Sitgesissä, mutta kyl se vähä yllätti millasta se olixD tervetuloo vaa espanjaa


 Kadut oli täynnä ihmisiä ja sinne tuli yks toisensa perään jättimäisiä "gigantteja", entiiä miten ne vois selittää. Ne tanssi siellä ja samalla soitettiin musiikkia. Ja lopuks siellä alettiin sit ampua. Raketteja, kaikkee... Siellä sytytettiin sellasii vähän niinku tähtisädetikkuja, mut miljoona kertaa isompia ja niitä lanteli siellä ja ihmiset sai palovammoja, jotkut oli paniikissa ja ensiapu paikallaxD iha hullua, suomessa tollasta ei sais koskaa järjestää.. ja siellä oli ihan pieniä lapsia ja koiria, ja jotkut oli vaa siellä ihan keskellä katomassa niitte ampujien vai mitä onkaa vieressä :D
Mulla olis yks hyvä video tästä, pistän sen myöhemmin jos onnistuu! Siitä vähä selvii paremminX)


Saatiin molemmat väriä pintaan ja oli kyl hupaisaax) ihan vaa katella niitä ihmisiäkin siellä.. ette voi uskooxDD jajajaja (tällee espanjalaisittai)
 Illalla noitte hullujen juhlien jälkee lähtö meni myöhää, kotona Zaragozassa oltiin ehkä kahelta yöllä. Kaikki nukku vaa.. Viihdyn mun perheessä, vaikka äiti onkin aika tomera täti.. enpä haluu suututtaa sitä.
 Niin Nalle jäi meille yöks ja aamulta heräiltii myöhään ja syötiin suklaacroisantit aamupalaks:P ja sit lähettiin bussilla eka Nallelle ja sit puistoon ottaa aurinkoa! Ja Petra liitty seuraan myös:) ja kävin Nallella syömässä päivällä ja takas puistoon!
 Kotiin tulin seiskan jälkeen, sen jälkeen kun olin seikkaillu täällä lähiseuduilla vähän aikaa... Mut löysin kotiin.
 Nyt on aika illallistaa!! kuulumisia tulee lisää taas kohta! huomenna kouluun.....

                              ♥ Nalle ja Soffa (kirjotin tän loppuun mut alotettii yhessäxd) 

4 kommenttia:

  1. lähellä barcelonaaa... ajettii kolme tuntia XDD

    VastaaPoista
  2. no mehän asutaan Zaragozassa! :D siis ajettii täältä sinne :D hyvä juuli

    VastaaPoista
  3. oi kelpais mullekkin tuo aurinko! ja ootte tosi kauniita! :)

    VastaaPoista
  4. voi kiitos!:) kylhän toi kelaps.. koska nyt on tullu vähä kylmempää:// kyl se syksy tänneki tulee..

    VastaaPoista