torstai 11. lokakuuta 2012

Perdon por fiesta rocking




Kotiin selvitty! Oli mahtava meno, hyvät bileet oli!! ja LMFAO oli oikeesti siellä, aivan livenä lavalla! ei meitä huijattu! shot shot shot everybodyy! :D oli siistiä ja kaikki veti täysillä!
Jäätiin tanssimaan Interpenasiin pitkälle yöhön ja illan huippuhetkiä oli ku päästiin tanssimaan Gangnam style, täällä ekaa kertaa! Paljon tuli tanssittua ja juteltua paljon eri ihmisille! uusia tuttavuuksia xd



laulettiin noitte jenkkien kaa lmfaoo ja ne iski meille tollasen laatikonxd desi otti sen hellään huomaansa



 Yöllä iski väsymys ja otettiin linkki keskustaan. Noh minä jäin sit keskustaan ja eipäs mennyt linkkejä enää La Paziin, niin vilkuttelin siinä takseilla ja kyl se sit tärppäs ja pääsin kotiin 6 eurolla :)

desi ja sara! ja minä tuossa takana

 Ja tänään taas uudestaan!! Tykkään tästä Pilar juhlastaXD jokapäivä juhlimista.. lähetää tänään viettää iltaa keskustaa ja Plaza de Pilarilla on konsertti, jossa pitäis soida ainaki tacata!
 Yritetään myös löytää hyviä paikkoja lauantaita varten, koska tänne meidän nykyseen kotikaupunkiin saapuu neljä ihanaa tyttöä Jyväskylästä! Ollaan molemmat niin ilosia ja innoissaan, tervetuloo vaan tänne! Esitellää kaikki paikat ja shoppailua luvassa ainaki ja juhlimista ;)

Ja tässä parit kuvat lauantailta.


harmi ku ei numeroita vaihdettu


hömmm ja taas arvoitusten pariin!


tässä lopputulos keskiviikolta, tältä näytti Nallen shortsit kotiin lähtiessäXD näenkö kulumisjälkiä vai mitä, mitäköhän on nyt käynyt että tuolla lailla kävi...o.0



joo o.



Soffa 


3 kommenttia: