keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Habla spanglich


Tiiatteks te sita tunnetta kun kuuntelette jonkun ihmisen puhetta ja teilla ei oo mitaan ideaa puhuuko se espanjaa, englantia vai ranskaa. No nyt sekin on koettu.

Viimeviikolla alko siis Pilar eli joka vuos Zaragozassa jarjestettava tosi iso juhla. Suomessa samanlaisista juhlista ei oo tietookaan! Lauantai vietettiin ulkona ties missa ja kaveltiin tosi paljon ja ihmisia riitti ulkona. Kotiuduin neljalta yolla kuten Soffaki ja nukuinki seuraavana paivana kahteen. Suomessa neljaan ulkona oleminen ei ainakaan mulle oo hirmu normaalia sillei etta menisin kotiin,  mutta taallapa mun vanhemmat ihmetteli miten tulin niin aikasin :D Hauska ilta oli jokatapauksessa ja tutustuttiin vahan uusiinki kamuihi ja paremmi meijan koululaisiin.
nyt ei ole kuvia tarjolla mutta myohemmin toivottavasti!

gigantteja niin tyypillista espanjaa.

Sunnuntaina ruoan jalkeen suunnattiin keskustaan ja siella oli menossa kunnon paraati. Seurattiin sita ja otettiin kuvia ja kaytiin kokeilemassa yhen kojun herkkuja. Monet kadut on ihan taynna pienia telttoja tai kojuja tai semmosia en tiia mikska niita pitais sanoo. Siina hurahtikin ilta ihan vaan kahestaan ja palattiin kotiin illalliselle.
Taas kerran oli kaikki vanhukset liikkeella ja moni tulikin juttusille.

 leijona.


opittiin uusia muuveja. oppi-isämme nayttaa mallia.
 papi!


ok sinne vaan.


Nalle liikenteessa



huhhuh mita karkkeja tarjolla


ja lisaaaa


väkeä riittää


nice


oli churroa.

ja omenaa. kiiltävä pinta, mätä sisusta. eivaa mut ei nyt ollu niin nannaa ja kuori oli kova!


näin Espanjassa. tan nakosina taalla liikutaa.

Nallellekki omenaa.
Maanantai ei alkanukkaan niinku kaikki muut viikot vaan lahettiin 7.45 kohti Madridia tapaamaan muita IPM-vaihdossa olevia opiskelijoita ja opettajia.
 Hotelli oli lentokentän lähellä ja kaukana keskustasta. Keskustaan päästiin vaan nopeelle turistikierrokselle, muuten päivät meni hotellilla istuessa opitunneilla, jotka oli turhaakin turhempia. Paljoo ei ollut aikaa tutustua muihin, mutta oli kiva nähä millasia vaihtareita täällä Espanjassa tällä hetkellä asustaa. Tuli ainakin selväks et italialaiset tykkää olla äänessä, tanskalaiset ei ymmärrä ruotsia ja ranskalaiset on ... omalaatusia.


me ja belgialaiset!


louisen jengi. loysi oman paikkansa. eipa olla sen jalkeen tuota kamua nahty.


hullut hotellissa


Nalle jännittyneenäxd tässä nalle ei tiiä vielä keiden kanssa on tulossa viettämään yönsä


Eipä ollut ketään. Myöhemmin huoneeseen ilmestyi kaks tyttöä Ranskasta ja taisi olla ihan mukavaa.


Ainaki oli iso hotelli. Ja paljon ruokaa.


Tiistaina ennen lähtöä oli ohjelmassa vierailu museoon.


Me tehtiin miuluummin tätä. Auringon lapset:3 viihdyttiin sisätiloissa ehkä puoli tuntia.


Tässä vielä Nalle Madridissa


ja Soffa kans.


Saatiin myos hienot todistukset ja nimemme lausuttiin kauniisti .. sentaan oli kirjotettu molemmilla oikein, ehka ekaa kertaa....
Nyt ollaan molemmat valmistautumassa illan keikkaan ja ollaan nyt kuultu, etta itse lmfao saattaa olla meksikossa ja joudumme tyytymaan livekuvaan taalla Zaragozassa.. turisteja paasty nain jekuttamaan!
Aika nayttaa sen ja rientaa kans, tavataan kohta espanjalaiset ystavamme, joiden seuraan liitytaan ja ilta jatkuu keikan jalkeen afterpartyjen merkeissa;)
     
Soffa ja Nalle



1 kommentti:

  1. Ehittiin jo pelätä ettei lmfao tulekkaa mutta siellähän ne oli ja ol huippu keikka sekä loppuilta xD

    VastaaPoista