sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Cojonudo!

HAHAHAHA


pikku lahja parilta kamulta, joille juteltiin keskustassa. tattista vaan.

tää loma meni hauskoissa merkeissä. ensiksi suunnattiin kylään...


espanjalaisen pikkukylän fiesta. huhuh.


en tiennyt mihin suostuin kun lupasin lukea juhlan aloituspuheen koko kylän väelle parvekkeelta.. siitä kuulinkin sitten koko loppuillan, mutta hyvin se meni ja viva la finlandia!


siitä lähettiinki kiertueelle, joka ei meinannut loppua. torvisoittokunnassa liikuttiin paikasta paikkaan, joita oli ehkä 7 ja aina vaan juoma ja laulu vaihtu.


täällä oli sitä kulttuuria! jos haluu sitä kokea nii lähtekää maaseudulle, siellä sitä on. perinteet, tavat, kylän yhetishenki ja suvut siellä kukkivat kuin kedon ruusunnuput sateen langetessa ja siivittäessä elonkorjuun taikaa.


pikku maistelut tuli suoritettua. 


kyläläiset liikkeellä.


ahh saunankorvike.. illan kylmetessä tie vei nuotion lämpöön.


meidän uudet kamut, joiden kanssa tulikin vietettyä iltaa.


ladossa kova meno.


jaettu ilo on parempi ilo.



illan jatkuessa koettiin hyytymisen hetkiä, mutta tanssijalka alkoi vipattaa ja löydettiin tiemme hallin kuumien latinobiisien tahdittamaan rytmiin. meille omistetun kappaleen tahtiin oli mukava hyppelehtiä ja painua lopulta pehkuihin.


perjantaina hypättiin tyytyväisinä junaan ja takaisin zaragozaan. mun päivä vielä parani kun sain nää kaks tyyppiä mulle tänne vieraiks.


siirin ja ellin suomen korpimetsistä. vaikka olivatkin vain lyhesti täällä, ehittii me kuitenki nähä vaikka mitä.


kuten hanhia.


 ja kameleita.


puistossa oltiin.


kaikki on mahdollista.


ravintolassa vähä pastalla.



nyt ne sitte lähti. saatoin asemalle asti, mut tällä kertaa ei oo enää nii pitkät hyvästit, vaikka siiriä en nääkkää kovin usein, koska asutaan eri kaupungeissa. lapsuudenystävä aina ystävä ja rinkassa kulkee monta kiloa mun kesäromppeita. thäänks

käty vaan jatkuu. äiskä laitto viestiä, että kylässä viihtyyki sunnuntaihin asti,  joten talo on mun. eiku petran uusi shisha kokeiluun ja pikkujoulut pystyyn. hyvin näytti piippu toimivan. 



olihan meillä pipariakin.


vielä lähettiin sit keskustaan, jossa vedettiinki aikamoiset kävelylenkit jopa sillan toiselle puolelle. oli joulutunnelmaa ilmassa.

nyt on nalleki laskeutunu vuoristosta alamaailmaan! jei, ehtikin jo tulla ikävä! varmaa pisin aika ku ei olla täällä nähty ja nyt jo on asiaa :D paitsi nyt, pakko mennä nukkumaan!

 ♥Soffa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti