keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jolin




Nyt on meijän viimene päivä. Kukaa ei usko sitä tdoeksi, mutta niin on nyt asian laita. Ollaanhan tätä jo ehitty oottaa, mutta yllätyksenä se kuitenki tuli. Aika lentäny varsinki nää vikat viikot. 


Laukut on jo pakattuna ja tuottihan se vähän ongelmia... Meinasi se mielenterveys romahtaa itse kullakin. Herätellään toivoa että käsimatkatavaroita ei punnita... Koska 10 kiloa ei oo mitään.


Maanantaina oli meijän viimenen päivä koulussa. Ja tiistai ja keskiviikko olaan pyhitetty pakkaamiselle ja viimesille ostoksille, kuten noi takit ja muutamat tuliaiset perheille.


Viimenen viikonloppu. Perjantaina rentouduttiin saunassa ja lauantaina pidettiin hauskaa. jäipähä muistoja..



Meille tulee perheitä ikävä. Jos jotain nii sitte niitä. Ollaan molemmat oltu tosi onnekkaita meijän perheitten suhteen, ei paljoo parempia oltais voitu toivoa. Tänään illalla vietetään molemmat läksiäisiä, mutta toivottavasti ei liian surullisia. Tänään jo Soffalla oli juhla-ateria ja siskon kanssa laatuaikaa ja illalla sama tunnelma jatkuu.
 Tänään ei mennä nukkumaan ja kello kahdelta Soffa starttaa äiskän kanssa pihasta hakee pakettiautolla Nallea ja sit yhdessä juna-asemalle, josta juna lähtee Barcelonaan klo 2:54. Perillä ollaan puoli 8 aikaan, ja lento lähtee kello kymmenen kotimaan jäätävään todellisuuteen. Jyväskylässä ollaan illalla ja junalaiturilla odottaa meijän perheet.. Hui
 Perjantaina on se, mitä ollaan odotettu. Päästään takas meijän kamuje  luo, mennää koululle, jossa toivottavasti nähdään mahdollisimman moni. Juhuu


Aluks mietittii, millä perusteella meijät on tänne valittu ja miten ne opettajat pystykin valitsemaan niin kirjavan poppoon. Kanssa mietittiin, miten tullaan selviimään nelistään, millasta meillä tulee oleen. Mutta loppujen lopuks. Meistä on tullu tosi tiivis porukka. Ollaan koettu tää Espanja yhdessä, kaikki ollaan nyt kavereita keskenään. Tän jälkeen on tosi vaikee kuvitella, kun Suomessa ei enää nähdäkkään jokapäivä. Täällä on helppoa olla, kun on vaan kolme kaveria. Ja aina jollekkin voi soittaa. Tätä porukkaa ei haluta unohtaa. Ihan sama mitä ajatellaa, me pysytää Suomessaki kavereina kaikki neljä.



Nyt viimesenä iltana annetaa joululahjoja ja katotaa leffoja, että aika kuluu nopeasti siihen kahteen. Tällä hetkellä istutaan kahvilassa kirjottamassa tätä tekstiä, joka on varmaan meidän viimeinen postaus Espanjasta, ellei sitten lentokentältä vielä, jos lento sattuis olee taas myöhässä..... ja se kyl pilais kaikki loput suunnitelmat!




Tää oli tää 3 kuukautta ja nyt se on ohi. Meijän seikkailu on ohi. Mutta onneks lähettii. Oli huippua. Arkee, mutta erilaista. Ehittii tehä aika paljon kaikkee, tutustua kulttuuriin ja oppia kieltä. Molemmat lähetään täältä tyytyväisinä. Kiitetää ja kuitataa, näkyillää Suomessa. Hyvää joulua, FELIZ NAVIDAD A TODOS

 ♥Soffa ja Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti