maanantai 31. joulukuuta 2012

El final del año

Tässä sitä taas ollaan. Huomenna on vuosi 2013 ja vuosi 2012 muisto vaan.


Tulee olemaan vaikeeta tehä ens vuodesta yhtä hyvä mitä vuosi 2012 oli, mun elämän paras vuosi. Kokoaja ei oo menny nii hyvi, tää vuos ei olis voinu alkaa huonommissa merkeissä, mutta sen voin sanoa että pohjamudista noustaan aina.
 Tätä vuotta ei voi unohtaa, oon tutustunu paljon uusiin ihmisiin ja saanu uusia ystäviä, ja on tapahtunu kaikkee hauskaa ja ikimuistosia hetkiä on niin paljon. Tästä vuodesta jäi paljon muisteltavaa, niin hyvää kuin huonoakin.
 Espanjan reissu kruunas koko vuoden, sitä odotettiin maaliskuusta lähtien ja nyt se on ohi, mutta oon niin onnellinen että lähdin. En vaihtas tota kokemusta mihinkään. Vaikka ei siellä kaikki täydellistä ollu, nii en tiiä mitä olisin siinä muuttanutkaan. Mitään en kadu.

Nyt ollaan oltu kotona noin puoltoista viikkoa. Kotiin on aina ihanaa palata, mutta voin sanoa että Espanjaan jäi toinen koti ja molemmissa paikoissa viihtyy. Tietenkin Suomessa on kaikki vanhat kaverit ja oma perhe, jossa saa olla miten vaa melkeexd ja koulu. Kaikki on tuttua ja turvallista. Espanjaanki jäi paljon mitä kaipaa. Vielä me palataan.

Nyt on kuitenki aika juhlia. Tähän malliin tänää.



Nyt ei muuta ku kaikille hyvää uutta vuotta! juhlikaa niin että oksat pois

                                                                         ♥Soffa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti