tiistai 4. joulukuuta 2012

Pollo sin cabeza







Nää kuvat on perjantailta, jolloin oltiin porukalla joulumarkkinoilla. Ne oli paljon pienemmät, mitä luultiin, mutta ihan tunnelmalliset kuitenkin.


Kello on puoli 11 ja vasta heräsin. Ah tätä espanjalaista elämänrytmiä.
 Joo ei tää nyt ihan normaalia oo, tää viikko on spesiaali. Meillä on torstai ja perjantai fiestaa, eli vapaata. Ja itsenäisyyspäivä ei ole siis tämän syy, vaan joku ihan muu jota en nyt muista. Ja ennen loman alkamista, meillä on koeviikko. Tänään mulla kirjallisuuden koe kello puol yks ja tiistaina ei mitään, joten vapaata ja keskiviikkona geografia. Jep miteköhä näistä selvitään....


Täällä on edelleen ihan syksy, joulukuuks ei todellakaan uskois, vaikka säät on kylmennyt ihan kamalasti. Viiman kanssa helposti miinusasteitten puolelle ollaan menty.


Taas yks viikonloppu oli ja meni. Lauantaina katottii Nallen kaa Ice Age 4 (tai no Nalle tais pelata Pouta... ei olis pitäny kertoo sille siitä, ihan koukussa nykyään :D lataisin jos mun puhelimeen sais...) ja illalla lähettiin Nallen ja Louisen perheitten kaa syömää yhelle urheiluseuralle. Tuli kiire päättää, mitä ottaa ja Nallea tais pistää vähä harmittaa ku päätyi taas siihen peruskauraan... :3 ainaki tuttuun ja turvalliseen voi aina luottaa.. Ite kerran jouduin tekee toisen tilauksen, kun mulle tuotiin pöytään kaks leivänkannikkaa homejuustolla ja ruskea raa'an kalan siivu aseteltuna päälle. Houkuttelevaa ?



Käytiin ostaa Nallelle kalenteri, söpö :3 muutenki Nalle tehny nappilöytöjä kaupoista, toisin kuin eräät joilla loppu taas rahat... Yhet housut ostin viime viikolla, mutta ne taskut oli niin huonot et päätin leikata ne sit kokonaan pois XD

Lauantaina hytistiin transun (uusi nimi tran vialle eli ratikalle) pysäkillä ja juteltiin normaalisti kun yks nuori mies tuli kysymään ollaanko Suomesta. Sepäs oli viettänyt yhden vuoden Tampereella ja hypätiin sit samaan transuun ja loppu matka meni jutustellessa. Me vaan Nallen kaa kaivetaan täältä esiin kaikki ihmiset, joilla on jotain yhteyksiä Suomeen.

 Siitä ei ollakaan muistettu kertoa, että ollaan alotettu ura opettajina. Yks opettaja toisesta koulusta oli heti ottanu yhteyttä meidän kouluun, kun kuuli että täällä on suomalaisia. Tämä iäkäs herrasmies on aivan hullaantunut Suomeen, vieraillut jo yhdeksän kertaa ja ottanu suomen kursseja. Tavattiin torstaina kahvilassa ja kylhän se suomi rullas kaikilla. Ja saatiin kutsu saunomaan tän miehen kotiin :D saunaki löytyy.



Miksei talvella vois syödä jäätelöä? Ainaki Smöoy maistuu mihin vuodenaikaan tahansa.

Sunnuntaina aloin jo aavistella jotain, kun Nallesta ei kuulunut miitään. Selvishän syykin, Nallekarhu sairastaa :(

Kohta pitää tästä hipsiä kouluun, kokeen jälkeen mennää muitten vaihtareitten kaa syömään koulun alakertaan, Louisen kunniaks jolla on enää pari päivää täällä jäljellä. Sen jälkee vois vaikka jatkaa keskustaan joululahjaostoksille, olis nimittäin pari lahjaa mielessä..

Tää viikko tulee ainakin menee niin nopeesti, koska ei oo yhtään normi koulupäivää ja torstaina lähden päiväksi pikkukylään mun perheen kaa, juhlimaan :D Nallen piti aluks tulla mukaan, mutta lähteekin oman perheen kanssa vuorille vaeltamaan. Petra on sit näillä näkymin tulossa mun kaa, perjantaina tullaan junalla pois ja sit mä saanki tänne vieraita Suomesta! Kamu ja sen sisko tulee mua tervehtii, saa nähä mihin kaikkialle mä niitä vien.. Ainakin mun kaapille, osa mun kamoista pääsee jo Suomeen vähä etuajassa... 

Kuva värjäys operaatiosta. Eipä tarvinnu leikata latvoja pois.

Luin just Nallen postauksen, ja niin totta. Ihan tuli tippa linssiin sitä lukiessa! Tää kokemus on tehny meistä hullun läheisiä, ollaan jaettu kaikki, ilot ja surut. Oon onnellinen, et sain lähtee tänne just Nallen kanssa ja tää ei olis ollu mitää ilman sua, oot ihana <3 näin hyvää ystävää ja ihanaa ihmistä en haluu koskaa menettää, ja tätä kokemusta ei varmasti tulla unohtamaan! 

                                                                           ♥Soffa


2 kommenttia:

  1. tytöt ootte ihania <3 mutta oottakaapa jos hytisette jo siellä espanian maalla, nii tervetuloo suomeen jossa on -20 astetta pakkasta XDD

    VastaaPoista
  2. XDD jep arvaa vaa tiiänkö.. mutta suomessa ei tuule koskaa niinku täällä! ja varmasti ollu miinustaki

    VastaaPoista