sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Me encanta

Perjantai: Neljas paiva. Paastiin Soffan kanssa koulusta jo yhentoista jalkeen ja paatettiin lahtea tutkimaan paikkoja ja loydettiinkin tosi hieno puisto jossa hengailtiin otettiin kuvia ja juotiin vahan pepsia. Sen jalkeen tultiin meille ja sit Soffa lahti kohti koulua, mista se pyorailee sen siskon kaa kotiin :) Kuten varmaan huomasitte etta en voi kayttaa Ä:ta tai Ö:ta tai en ainakaan osaa muuta kun tollein isoina joten yrittakaa elaa sen kanssa.Kirjottelen siis mun perheen koneella. Rakastan mun perhetta ja ne kaikki on tooosi mukavia, mutta puhun niitten kaa pelkkaa englantia joten ehka sen takia mun espanja on ihan jaassa.



Soffa on meista se kuka toimii turistina ja kuvaa IHAN_KAIKKEA joten luulempa etta mun kuvailut saattaa jaada vahemmalle. Tanaan mun veli menee johonki sen lempi rapbandin konserttii ja saa naha jos sinne eksyis. Oon super ylpee itestani koska oon syony taalla sellasia ruokia mihin en ikina ois ees koskenu suomessa ja oikeestaan jopa tykkaan suurimmasta osasta ruoista...tosin ekan paivan ruoan eka haarukallinen meinas tulla samaa matkaa ulos, mutta pysy sisalla onneks xD Ruokailuajat vaatii hieman totuttelua, mutta taa elamantyyli sopii mulle oikein hyvin.


Rakastan aurinkoo ja lampimia keleja ja huomenna ainakin toivottavasti paasen johonkin ottamaan aurinkoo koska on luvattu yli 30 astetta, Ah <3 Ostin uudet ihanat bikinitkin sita varten ja nykyisten hiveiden rajojen takia.Aamusin ei oo niin lammin ja siks on vaikee valita vaatteet kouluun koska lahtiessa palelee vahan ja tullessa tukehtuu kuumuuteen..hmh siinapa pulma!

Hassua, etta taa paikka tuntuu nyt jo melkein kun kodilta ja ainakaan viela ei ikavaa oo ollu havaittavissa. Ruoka on hullun halpaa ja kaupat on taynna ihania vaatteita. Itsehillinta on kuitenkin taalla hyva taito. Saan kulkee ihan miten tykkaan ja sain avaimetkin joten ei tarvii soitella kelloo. Mun perhe oli eilen ihan ihmeissaan kun tulin kotiin jo ennen puolta yheksaa. Vauva ja Samo on oikein sulosia ja toivon etta pian pystyn puhumaan perheen kanssa pelkkaa espanjaa.


Koulu on ihan jees, mutta ei tykata meidan luokasta hirveesti Sofian kanssa ja wuhuu taalla on jo kaks opettajaa ketka tyyliin vihaa meita ja huomattiin oikein hyvin tanaan etta taalla koulussa vaaitaan taydellista hiljaisuutta. Onneks varsinkin meidan CTMA( Ciencias de la Tierra; Medio Ambiante= joku tyyliin ymparistotieto) opettaja on oikein mukava ja tunneilla ymmarretaan jo aika hyvin! Myos biologiassa ymmarran jotain koska ne kasittelee lukion bilsa 2 kurssin asioita ja oon kayny sen onneks, toisin kun Sofia. Muut aineet meneekin sit ihan ohi joko kielen osaamattomuuden, opettajan nopean puhetyylin tai vasymyksen takia. Koulussa valkat on vaan 5 min pitusia joten koulussa on hankalaa tutustuu kehenkaa. Jos on aamulla uninen niin viimestaan koulun kello joka ilmottaa tuntien alkamisajan herattaa sut kun se parahtaa soimaan ihan taysia ja todellakin tarkotan _taysia_. Hullua...eipahan kellekkaan oo epaselvaa millon tunnit alkaa :D Meen kouluun tranvialla eli vahanniinku metrolla ja samoin takas tai sitte kavelen, koska se on niin ihanaa auringonpaisteessa.


Illalla Sofian sisko ja sen kamu naytti meille kaupunkia ja kaytiin vaikka missa. Paatettiin syoda illallista  ulkona ja kun oltiin syomassa niin saatiin tieto etta en lahekkaan huomenna mun perheen kanssa sukuloimaan vaan Sofian perheen kanssa rannalle !! Huippua, kerrotaan siita reissusta myohemmin :)






                                                                    ♥ Nalle

2 kommenttia:

  1. voi kun teidän elämä siellä vaikuttaa ihan täydelliseltä ♥ onneks enää kolme viikkoa ja ollaan jo siellä!! :))

    VastaaPoista
  2. on se aika lähellä sitä:) ja niimpä!! kohtakohta :)

    VastaaPoista