lauantai 24. marraskuuta 2012

Vamos a hacer un churro

Tää poro sulta usein unhoon jää.


Joulu saapuu jokaiselle.


Papa Noelit ja pose.


Shoppailua shoppailua. Nyt osu hyvään saumaan ku oli just sillä moodilla. Ja huomas ostosten määrästä.
Puerto Veneciassa saa kulutettua huomaamatta monta tuntia, nytkin oltiin ihan viimeiseen asti kunnes oli pakko lähteä.


Ei ehitty muualle ku Primarkiin ja H&Mn, mutta eiköhän saatu aika hyvin kaikki mitä haluttiin.



Nalle tunsi kaipuuta lajitoverien joukkoon.


Paikka oli laitettu asiaankuuluvaan joulukuosiin.


Hankin vähän joululahjoja Suomeen. Katotaan kenen paketista paljastuu mitäkin.


Tuossapa sopiva asu jouluksi, miksei uudeksi vuodeksi myös.


Tottapa tuokin.


Kuka muu rakastaa joulukrääsää ku mä? Jos jostain tulee joulumieli nii siitä ku kaupat on täynnä sitä ja ku joulun tulon näkee joka paikassa! Suomessa on ihanaa kun ikkunoissa on jouluvaloja ja puissa ja pensaissa mutta täälläpä ei sellaista ole, se vähän latistaa tunnelmaa. Mutta voi sitä joulufiilistä tehdä itsekkin, kuten laulamalla täydessä bussissa joululauluja, kuten minä ja Nalle eilen teimme. Oli siinä sulosointuja ilmassa. Petteri lähti matkaan.


Me väsyneinä sovituskopissa, taidettii ootella Petraa.

 Onneks en ollu yksin kassalla, oli taas eksyny Primarkissa ostoskoriin vaikka mitä turhaakin turhempia tavaroita. Hyvä, että oli kamu siinä sanomassa mihin ne rahat kannattaa pistää. En tiiä, mikä siinä on, että usein meinaan ostaan kaiken. Nappaan mukaan ihan mitä vaan. Onneks kassalla tajuun ajatella. Mutta joskus se on liian myöhästä.

Onha 4 viikkoa vielä pitkä aika, onhan... Silti ajatukset suuntautuu aika usein lähtöön, ja ollaan jo jouduttu miettimäään busseja Barcelonaan ja niin ees päin. Lento ei oo mihinkään ihanteellisimpaan aikaan, lähtee Barcelonasta kello 9 aamulla, eli yöllä pitää jo lähteä. Aika menny niin nopeesti. Mutta ei saa miettiä vielä! Yks kolmasosa jälellä.


Viime viikonloppuna puhuttiin Nallen kaa pitkää. Päätettiin, että vikasta kuukaudesta tulee paras.

Yks päivä tässä repäsin ja otin parit lisäreiät korviin, nyt on kolme molemmilla puolilla. Muuten viikko meni normaalisti ja kuntosalilla aikaa viettäen, käytiin  kokeilee taas uusia lajeja..
 Keskiviikkona käytiin heittää parit kuperkeikat vesijumpassa ja sen jälkee kävi jotain todella odottamatonta...
Nimittäin samalle tunnille oli eksynyt tyttö, jonka äiti oli Suomesta ja se osas jopa vähän suomea! Ja siinä juteltii suomee ja espanjaa sekasin ja kaikki oltiin yhtä hämmästyneitä. Ens viikolla sitten tavataan tän tytön äiti, joka tuntee kuulemma paljon suomalaisia Zaragozasta. Näin sitä päästiin suomipiireihin.

Tässä lauantaita viettelen tylsistyen koneella, mutta eiköhän sitä vielä jotain keksitä. Ainaki se tiedetään, että Nalle ei enää illalla samalta näytä;)


 Soffa, joka analysoitiin eilen virolaiseksi (toine vaihtoehto oli eskimo)  ja apinaksi, gracias mis amigas 

2 kommenttia: